Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Aminess Veya Hotel (Hotel Jadran) *** 2022 nyár

Njivice

 

Fekvése: a hotelt csak a parti sétány választja el a napozóteraszos strandtól. Sziklás, kavicsos strand és a település központja kb. 200 m-re fekszik. Felszereltsége: 2 épületből álló, klimatizált hotel recepcióval, széffel, lifttel, ingyenes internetsarokkal, éttermekkel, bárral, terasszal, aperitif bárral és tv-szobával, W-LAN-nal. Parkolás: a hotel parkolójában, ingyenesen. Sport/szórakozás: térítés ellenében: tenisz, asztalitenisz, boccia, vizisport lehetőségek, animációs és esti szórakoztató programok.

Szobák: 223 szoba mindegyike TU/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, Sat-tv-vel, W-LAN-nal, minibárral (térítés ellenében) és klímával felszerelt (DA3). A DB3 típusú szobák balkonnal rendelkeznek, a DM2 típusok a tenger felőli oldalon vannak. 1 fő részére pótágyazási lehetőség a DA3 és a DB3 típusokban. 

Ellátás: reggeli vagy félpanzió plusz büfé rendszerben. Háziállat: nem megengedett. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj, 1,36 €/ fő/ éj.  

NJIJADRC

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.