Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Aminess Magal Hotel (Hotel Beli Kamik)*** 2022 nyár

Njivice

Fekvése: a szálloda nyugodt környezetben, a település  központjától kb. 400 m, a sziklás kavicsos strandtól kb.150 m távolságra található. Felszereltsége: a  szálloda két, egymással összekötött épületből áll, központi recepcióval, étteremmel, lifttel, társalgóval, bárral, kávézóterasszal, fodrászattal, butikokkal. Sport/szórakozás: játszótér és játszószoba, valamint a fitneszterem mely ingyenesen áll a vendégek rendelkezésre. Térítés ellenében: közelben 3 teniszpálya és búvárkodási lehetőség. Parkolás: a szálloda saját parkolójában, ingyenesen.

Szobák: 375 szoba, melyek mindegyike fürdőszobával káddal, vagy tusoló/WC-vel, Sat-tv-vel, minibárral, ingyenes W-LAN-nal és telefonnal rendelkezik. (DA3 típus). A DM2 és a DB3 típus balkonnal rendelkezik, a DB3 típus a tenger felőli oldalon van.

Ellátás: reggeli vagy félpanzió plusz (a vacsoránál az italok automatákból ingyenesek), minden étkezés büfé rendszerben. Rácsos ágy: lekérésre, 7€ / éj. Háziállat: nem megengedett. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj 1,36 €/ fő / éj.    

NJIBELIC

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.