Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Argentina*** 2023 nyár

Grado

Fekvése:a szálloda Grado központjától kb. 1 km, a strandtól kb. 250 m távolságra található. Felszereltsége: recepció, lift, bár, játszószoba áll a vendégek rendelkezésére. Sport / szórakozás: kerékpárok korlátozott számban ingyenesen. Strandszervíz 1 napernyő és két napozóágy és strandbelépő térítés ellenében. Parkolás: az utcán korlátozott számban ingyenesen.

Szobák: 62 szoba, melyek mindegyike tusoló/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, klímával, Sat-tv-vel, ingyenes W-LAN-nal, kis hűtőszekrénnyel, rendelkezik (DA3 típus) 1 fő részére pótágyazási lehetőséggel, kb 12 m². A DB3 típusú kétágyas szobák balkonosak , kb. 14 m²-esek.

Étkezés: büféreggeli, igény esetén félpanzió vagy teljespanzió, melynek kertében az ebéd és a vacsora menüválasztásos salátabüfével.  Heti 1 alkalommal gálavacsora. Háziállat: foglaláskor jelezni kell, 6 € /nap. Rácsos ágy: foglaláskor jelezni kell 13 € /nap. 

GRAARGEI

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.