Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Egerszalók

Apartman Egerszalókon

Az apartaman az ererszalóki Termálfürdőtől kb. 150 m-re található. Az apatman az első emeleten található és kb. 20 m²-es fedett terasszal rendelkezik.    

Felszereltség: kb. 48 m², max. 5 fő, 2 db hálószoba (1. hálószoba: 2 ágyas, 2. hálószoba: 2 + 1 ágyas) , ágynemű, 1 fürdő, klíma (fűt-hűt), internet, elektromos fűtés, kerti bútorok,konyha: elektromos főzőlap, kávéfőző, hűtő, mikro; TV, WC/TU, télén is foglalható, nem dohányzó apartman, törölközőt vinni kell!

Háziállat nem megengedett

Parkolási lehetőség: ingyenes

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 

TUI Villas 1259370

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.