Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Landal Duna Residence

Landal Duna Residence 
Dunaszentmiklós

A Dunaszentmiklóson épült Landal Residence Duna wellnessközpontjában pezsgőfürdő, szauna, fedett medence, szabadtéri medence és fitneszközpont található. Az apartmanok bútorozott terasszal, légkondicionálóval, TV-vel, CD-lejátszóval, jól felszerelt konyhával, valamint káddal és zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkeznek. A helyszínen étterem és bár működik. A Landal Residence Duna területén teniszpálya és biliárd, játszótér kínál kellemes kikapcsolódást. 

Felszereltség: egy apartmanházban max 4 fő, több ilyen apartmanház is foglaható , 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, ágynemű. konyha: kávéfőző, mikró, tűzhely, mosogatógép, TV, WC/TU, terasz, fűthető, 

Háziállat megengedett 5,75 EUR/háziállat/nap a helyszínen fizetendő és előre kell jelenzni!

Parkolás: ingyenes

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó

TUI Villas: 632428

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.