Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Danubius Hotel Marina***

Danubius Hotel Marina***
Balatonfüred

A szálloda közvetlenül a tóparton fekszik. Nagy élménymedence, mini csúszdák, vízi vár, állatfigurás szökőkutak és víz akadálypályák állnak a gyerekek rendelkezésére.A hotel területén fedett medence, szauna és szépségszalon kínál kellemes kikapcsolódást. 

Szobák:

  • FZX1 típusú 4-5 személyes superior szoba
  • DZX1 típusú 2 ágyas szoba

Étkezés: all inclusive

Felszereltség: recepció, lift, kerthelyiség, szuvenír üzlet, fodrászat, internet, játszószoba, játszótér, beltéri medence, dinn szauna

Sportolási lehetőség: tollaslabda, röpabda, térítés ellenében: minigolf, surf, vízibicikli

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó kb. 1,8 EUR/fő/éj

Háziállat nem megengedett

Parkolás: ingyenes

BUD11041

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.