Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Danubius Hotel Annabella***

Danubius Hotel Annabella***
Balatonfüred

A Hotel saját stranddal, valamint fedett és szabadtéri medencékkel várja vendégeit a vízparti sétányon, csodálatos kilátással a tóra és Tihanyra. Az étteremben nemzetközi és magyar specialitásokat kínálnak, illetve regionális termelők válogatott borait szolgálják fel. 

Szobák:

  • DZX3 típusú 1-3 fős szoba
  • FZX1 típusú 4-5 fős családi szoba
  • FZX2 típusú 4-5 fős családi szoba
  • DZX1 típusú 2-3 fős superior szoba

Ellátás: félpanzió, teljes panzió

Felszereltség: recepció, hotelsafe, lift, kerthelyiség, fodrászat, internet

Wellness: wellnesközpont, finn szauna, térítés ellenében: masszázs, kozmetikaHáziállat nem megengedett.

Parkolás: kb 3 EUR

Helyszínen fizetendő: idegenforgali adó kb. 1,8 EUR/fő/éj

BUD11060

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.