Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Cserkeszőlő

Cserkeszőlői Üdülőház

Az üdülőház saját kültéri medencével rendelkezik. A gyekek számára játszótér került kialakításra

Felszereltség: kb. 125 m², max. 6 fő, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, ágynemű, ZU/WC, kandalló, 3 db TV, DVD lejátszó, konyha: 12 l-es hűtő, tűzhely, kávéfőző, mikro, mosogatógép; elektromos fűtés, klíma, porszívó, mosógép, grill, terasz, játszótér, kerti bútorok, medence 70 m², Törölközőt vinni kell!

Ifjúsági csoportokat nem fogad!

Maximum 1 háziállat megengedett, de előre jelezni kell!

Parkolás: ingyenes.

Helyszínen fizetendő: fűtés a felhasználás szerint, idegenforgalmi adó

TUI VIllas 1011615

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.