Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Cavalese RESIDENCE TRUNKA LUNKA*** 2021/2022

Cavalase / Alpe Cermis
Cavalese a Fiemme-völgy legnagyobb üdülőhelye, pontosan 1000 méterrel a tengerszint felett fekszik. Innen indul a modern kabinos gyorslift az Alpe Cermis pályáira, több szakaszban egészen 2250 méter magasra. Az Alpe Cermis síterületen található a Fiemme-völgy egyik leghosszabb pályája: a 6 km-es Val della Roda. Ez egy viszonylag könnyű pálya, 617 méternyi szintkülönbséggel. Ugyanitt, Alpe Cermisben van a völgy legnehezebb pályája is, a 7,5 km-es Pista Olimpia, ennek szintkülönbsége 950 méter. A kabinos felvonó alsó állomásának közelében található a korcsolyázni szeretőket váró "jégpalota". Illetve igazán gyerekbarátnak is nevezhető az Alpe Cermis, mivel játszóterek, számos síiskola, és "Cermislandia", azaz egy fiataloknak kialakított fun park is elérhető.


Fekvése:a ház a Cermis felvonótól kb. 100 m, a sífutópályától és a település központjától kb. 500 m, az ingyenes síbusz megállójától kb. 100 m távolságra található. Felszereltsége:a jó berendezésű apartmanház egybeépült a vele megegyező nevű hotellel. A 15 apartman mindegyike Sat-tv-vel és telefonnal rendelkezik. Sport/szórakozás: ingyenes fitnessterem, térítés ellenében wellness részleg (14 éves kortól), szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő és aromazuhany. Parkolás: a ház előtt, ingyenes.

4 fős apartman: két légteres, lakó-hálószoba kihúzható ággyal és ülősarokkal, egy kétágyas szoba, konyhával, TU/WC-vel, gardrób, terasz. Kb. 45-55 m2.  A4
5A típusú apartman:2 légteres manzárdos, lakó-hálószoba 2 fô részére kihúzhatós ággyal, ülőgarnitúra, egy kétágyas szoba pótággyal, konyha, TU/WC, terasz. Kb. 55 m2. A5A
5B típusú apartman:három légteres, lakó-hálószoba, konyha- és étkezősarokkal, 1 kétágyas és 1 háromágyas szoba, TU/WC, 2 balkon. Kb. 55 m2. A5B
6 fős apartman:három légteres, megegyezik a 4 fős apartman leírásával, plusz egy emeletes ágyas szoba. Kb. 55 m2. (részben emeletes ággyal) A6

Az ár tartalmazza: a bérleti díjat, az áram-, fűtésköltséget.  Helyszínen fizetendő: 0,70 € / fő éj (kb. 240 HUF)* üdülőhelyi díj 14 éves kortól. Rácsos gyerek-ágy: 10 €/nap (kb. 3.400 HUF)*, 2 éves korig, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: kicsi megengedett, ingyenesen, előre jelezni kell. Irodánk a szálláshellyel direktbe dolgozik. 

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.