Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

T3 Alpenhotel Garfrescha***2022/2023

Sankt Gallenkirchen

A Rätikon-hegyvonulat által körülölelt Silvretta Montafon síközpont Vorarlberg déli, Ausztria délnyugati részén helyezkedik el.
Elkészült a Hochjoch és Nova síterületeket összekötő két kiskabinos lift, amellyel már több, mint 150 km egybe síelhető pályával büszkélkedhet a sícentrum! A St. Gallenkirchből induló új kabinos lift első állomása 4 km hosszan vezet a Grasjoch Hüttéig, ahonnan az új lift második szekciójára átszállva a 2.430 méter magas Alpila Grat csúcson kötnek ki az utasai. Silvretta Nova pályarendszeréhez több helyről is becsatlakozhatunk; St. Gallenkirchtől induló hatszemélyes kabinossal, vagy a Gaschurnból induló szintén hatszemélyes kabinossal, ami két szekcióban jut fel. Sízőket egy időmérővel ellátott óriás műlesiklópálya várja, ahol letesztelhetjük mennyire vagyunk gyorsak. Szintén van egy időmérővel ellátott carving pálya. De feltétlenül próbáljuk ki a 14 km hosszúságú Schwarzköpfle-Valisera pályát, amely a Montafon régióban a leghosszabbnak számít.

Fekvése: A Hotel 1.500 m magasan fekszik közvetlenül a sípálya mellett, a lift kb. 50 m-re található.A szálláshely csak a felvonóval közelíthető meg, a csomagokat is azzal szállítják az érkezés/távozás napján. Felszereltség: recepció, 35 szoba, internet térítés ellnében, sítároló, szauna. Parkolás: közösségi parkolóban ingyenes. 

Szobák: DM tílusú kis 2 ágyas szoba kb. 17 m2, TU/WC, hajszáírító, telefon, TV. FZ típusú családi szoba kb. 35 m2, 2  db 2 ágyas szoba egybenyitva. Rácsoságy kérhető.

Étkezés: félpanzió: részben büféreggeli és büfévacsora, gyerekmenü kérhető. Gyermek- és pótágykedvezmény: foglalási rendszer szerint. Háziállat: 1 kutya megengedett térítés ellenében, foglaláskor jelezni kell. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj. Érkezési nap/min. tartózkodás:  foglalási rendszer szerint.    VOA13063

GRANDTOURS PLUSSZ
- 5 % előfoglalási kedvezmény 
7=6 kedvezmény bizonyos időszakokra
- Karácsonyi és Szilveszteri menü az árban

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.