BISCHOFSHÜTTE***

Klippitztörl

A csodálatos Lavant-völgyben fekvő  KLIPPITZTÖRL 1460-1818 méter közötti magasságban és 28 km hosszú pályarendszerrel várja a  vendégeket. Két húzó és két üléses felvonó megy fel a hegyre, ezen kívül a parkoló közelében két tanulólift található. Klippitz lejtői kivétel nélkül hóágyúzottak, így meglehetősen hóbiztosak. 18 km kezdő és 10 km haladó pálya található a síterületen, ezért kiválóan alkalmas akár egy családi síelésre gyerekekkel. 


Síelés másképp igazi „Hütte” romantikával összhangban a természettel 1.600 m-en. A nappaliban egy nagy cserépkályha melyet a szép sínap után körbe ülhetünk,vagy oda bújhatunk hozzá melegedni, miközben egymással nevethetünk a nap vidám eseményein. Mindemellett a mai igények és elvárások komfortfokozatát is élvezzük a faházban: áram, meleg víz, szauna, hűtő és WLAN. Ez a síszabadság biztosan emlékezetes marad, mivel más lesz, mint az eddigiek: összhangban a természettel, sok hóval, hegyi levegővel és szikrázó kék éggel a karintiai hegyekben.

A faházban 4 kétágyas szoba, 1 emeletes ágyas szoba 2 főre, 2 tusoló, 2 WC, szauna, konyha nappali cserépkályhával és ülősarokkal található, rusztikus hegyi berendezéssel. A konyha felszereltsége komfortos edények, tányérok evőeszközök megfelelő mennyiségben állnak rendelkezésre. Ágyneműhuzatot, konyharuhát törölközőt vinni kell. WLAN van a házban igény esetén TV (foglaláskor jelezni kell) kérhető ára 15,-€ / hét.

Helyszínen fizetendő: áram, a számláló alapján 0,30 Euro/kW, üdülőhelyi díj 15 éves kor felett 2,-€/fő / éj, TV foglaláskor jelezni kell 15,-€ / tartózkodás. Háziállat: megengedett, foglaláskor jelezni kell 25,-€ tartózkodás. Vinni kell: ágyneműhuzatot, konyharuhát, törölközőt.

Egyéb: Érkezési és elutazási napon a Schwarzkogelhütte előtti parkolóból a hüttéig a csomagok gyerekek és idősek szállítása motoros szánnal ingyenes. Síelők léccel csúszhatnak a házig vagy gyalogosan sétálnak odaRövid tartózkodásmin. 4 éj, lekérésre, szabad helyek függvényében, felár ellenében lehetséges

GRAND TOURS PLUSZ:
-          síbérlet kedvező VIP áron, a teljes síszezonban (-5%)
-          6=5 síbérlet akció 01.06.-01.20.közötti időpontban
-          ingyenes síbérletaz itt lakó vendégek részére szezonnyitás – 12.22 és 03.03 - szezonzárás közötti  időpontokban  

AKA 0202 A B C D
  szezonnyitás.-12.23. 01.06.-02.03. 02.03.-04.02. 12.23.-01.06.
  04.02.- szezonzárás - - -
8-10 fő 95 165 215 270

Árak időpontok szerint naponta, önellátással, euróban
A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető

Kiemelt szállásajánlataink

TAUPLITZ Kulmhof apartmanház***
KLIPPITZTÖRL Haus Renate***
SAALBACH-HINTERGLEMM Hinterfeldweg apartmanház***
NASSFELD Alpenhauser Marcius***
NASSFELD Alpenhotel Marcius***
ROGLA Hotel Rogla***
ROGLA Rogla bungalók***/****
SÖLDENI szezonnyitó síelés
SAALBACH-HINTERGLEMM Januári síelés Kácsor Árpi síoktatóval
MÖLLTAL GLECCSER Napfény sínapok