Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Szilveszter OPATIJA-ban

A részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • érkezéskor üdvözlőital
  • 3 éjszaka szállás 2 ágyas TU/WC-s szobákban
  • 3 alkalommal bőséges büfé reggeli a szálloda éttermében
  • 2 alkalommal bőséges büfé vacsora a szálloda éttermében
  • 1 x szilveszteri gálavacsora
  • élő zene szilveszter este
  • egy pohár pezsgő éjfélkor

Ez a családias hangulatú, csupán 49 szobás hotel két évvel ezelőtt komplett felújításon esett át. A szálloda a város központjában található, pár perces sétára Opatija kedvelt és ismert nevezetességeitől. A központi fekvése ellenére a hotel nyugodt és csendes, a Lungomare sétapromenád közvetlenül a hotel előtt halad el.

Az elhelyezés oldalról tengerre néző balkonos, vagy balkon nélküli szobákban történik. Minden szoba TU/WC-vel és ingyenes WLAN-al rendelkezik. Az étteremből fantasztikus kilátás nyílik a Kvarner-öbölre.

Egyágyas felár: 25,- EUR / fő / éj

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.